Blogg

Ut på arbetsmarknaden & sök nya jobb!


skrivet den 05 jan av B, klockan:18:11
 JA det speglar nog verklighetens samhälle rätt så bra så jag vet inte varför jag orkar bli förvånad eller ens upprörd men det blir jag i alla fall.http://www.expressen.se/ekonomi/1.2278620/ledamoterna-tackar-nej-till-jobbcoach Hur i helsike kan detta vara ok, framförallt med tanke på landets ekonomiska situation idag. Riksdagsledamöter som efter att ha slutat sina uppdrag ändå får en massa pengar för absolut ingenting, en del under lång tid dessutom. Och detta ska föreställa politiker som jobbat med samhällets bästa framför sina ögon, jo tjena vad förtroendeingivande då. Att gå hemma och göra ingenting med en massa skattepengar som ersättning när folk blir utförsäkrade till höger och vänster på lpande band ute i den verkliga världen. Hur kan de med att se sig själva i spegeln när de beter sig på detta sätt. Gör för tusan som alla andra som blir av med ett uppdrag, ut på marknaden och sök nytt jobb!!!

Fast som en politiker uttryckte sig (MP dessutom)
-
Jag behöver inte söka något jobb. Jag ska plugga statsvetenskap och sitta i Tekniska nämnden i Lund. Jag kommer att vara 120 procent aktiv, efter tolv år i riksdagen tycker jag att det kan räcka, säger Karin Svensson Smith.
 

Men herrejäklar alltså, undrar om min lagerarbetande mamma eller verkstadsarbetande pappa skulle resonera så. Att efter 30 år i branschen kan det räcka, nu ska man bara få pengar för ingenting. Herregud vakna upp och se verkligheten, ett krävande jobb i 12 år är väl ingenting och framförallt inte av den typen jobb. Ut och sök jobb för tusan och låt skattepengarna gå till vad de är menade att gå till istället.

 Men nu ska jag iväg och leta efter en ny Vakuumpump

Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed