Blogg

Ljudisolering & tankar om LO


skrivet den 12 jan av B, klockan:11:47
 Har fått besked om att det äntligen ska göras något åt lyhördheten här i huset som är under all kritik. Nu blir det ljudisolering.
Framförallt är det fruktansvärt lyhört ut mot trappuppgången.
Som ett första steg i ledet ska det sättas in ljudisolerings dörrar som tydligen tar bort jättemycket av ljuden. Så skönt, jag har ju dessutom mitt sovrum mitt emot ytterdörren så jäklar vad irriterande det är när folk kommer hem sent och klampar runt i trapporna eller skrålar för fulla muggar. Tycker det är så respektlöst, ska det vara så förbannat svårt att tänka på att inte smälla i dörrar, snacka högljutt osv i trappan kl 2-3 på natten!
 Ja hur som helst så ska det blir skönt med lite lugn och ro. Men över till LO, arbetstryggheten och arbetssituationen blir ju sämre och sämre på många platser idag, otrygga antällningsvillkor där folk utnyttjas genom att de blir utsparkade till förmån för nya så fot de jobbat så länge att de antingen måste få vic eller gå. Det är många företag som gör på detta sätt och det oavsett hur bra de anställda jobbar, andra tar istället bara in bemanning. Och att arbeta som bemanningspersonal det är nästan som att hoppa tillbaka 100 år i tiden. Trots att vi har en massa fina lagar och fack m.m. så bryts dessa ideligen mot eftersom man som den typen anställd faktiskt inte vågar öppna käften och säga något om orimlig arbetssituation eller annat. Det är nämligen detsamma som att man inte längre har något jobb. Tydligen ska nuvarande basen gå i pension nästa århttp://www.expressen.se/nyheter/1.2287756/lo-basen-lundby-wedin-avgar-2012Hoppas att den nya efterträdaren blir av det modernare slaget som verkligen ser till att uppdatera fackrörelsen och göra den aktuell igen för det behövs banne mig!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed