Blogg

Kläder och klädpolicy!


skrivet den 03 jan av B, klockan:18:32
 

Krokar på att få dissa div personer lite då och då:

http://www.expressen.se/mode/1.2276152/stilpolisen-plockar-modebrottslingar

 

Fattar seriöst INTE hur en del kan med och klä sig hur tusan som helst alltså, ok i artikeln ovan så är det ju kändisar och jag antar nånstans att det faktiskt handlar till stor del om att skapa uppståndelse och synas i media men i alla fall.

Det pinsamma är ju att man ser en hel del skräckexempel även ute in real life!!

Kolla bara på krogen hur en del ser ut, klädda i kläder som är typ 3 stl för små så att allt syns!!! Inte bara det som vissa tydligen vill att andra ska kunna se utan även div fettvalkar osv som andra säkerligen INTE vill se.

 

Och om man nu ändå ska klanka lite så är jag så in i bomben trött på folk som inte kan sköta sina jobb ordentligt, bara alla grymt sura typer som man träffar på i affärer, HALLÅ wakeup call, arbetar man i affär har man ett serviceyrke och borde kanske lära sig vad det innebär.
Var och skulle kolla på ett nytt badrumsskåp tidigare idag och hade lite frågor till expediten. Inte nog med att han var totalt ointresserad av mig som kund, han var både snorkig och nästan otrevlig dessutom. Tydligen inte tillräckligt intressant med en kund som inte skulle köpa dyrare saker än så. Då surnade jag till och åkte till en annan affär istället, lustigt nog en med billigare märken etc. Där möttes jag av en urtrevlig expedit som hjälpte mig med allt inklusive att bära ut badrumsskåpet till min bil. Det kallar jag serviceminded!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed